Welcome to our world

Met onze specialisatie in knitwear willen wij de wereld kennis laten maken met BOOHTIEK. Speciaal ontworpen voor mensen die, net als wij, een tikkeltje eigenwijs zijn.

Gelimiteerde oplage van 150 stuks

Het is belangrijk dat jouw stijl uniek blijft, daarom worden van alle items slechts 150 stuks gemaakt, elk artikel heeft zijn eigen nummer. Jouw unieke nummer vind je naast het etiket. Er zijn dus maar 149 mensen in de hele wereld die hetzelfde item dragen.

van boetiek naar BOOHTIEK

Er verdwijnen steeds meer kleine boutiques, winkels die nog door kleinschaligheid een unieke collectie kunnen bieden.
Vanuit deze gedachte is de naam en filosofie voor Boohtiek ontstaan.
Een online boetiek waar alleen eyecatchers te vinden zijn.

No mass, no waste

Door onze kleine oplage houden we onze voetafdruk op het milieu kleiner dan bijvoorbeeld de grootschalige massaproductie in de mode. Wij breien tevens onze artikelen allemaal ‘fully fashion’, dit betekent dat de kledingstukken in vorm worden gebreid en er minder restafval ontstaat in het productieproces. Bovendien proberen wij zo min mogelijk plastic te gebruiken, onze artikelen zijn niet in plastic verpakt bij verzending en productie. Het overige restafval zoals de proto’s en swatches proberen wij in samenwerking te upcyclen tot een nieuw design. Ben je benieuwd naar deze ontwikkelingen? Houdt ons dan in de gaten!

We zijn elke collectie bezig om op dit gebied ons te blijven ontwikkelen en innoveren. Heb jij nog een leuk idee/tip of zou je met ons willen samenwerken? Stuur dan een berichtje naar webshop@boohtiek.com.

Blend in to stick out! Join our creative club!

Love,

Team Boohtiek