Retourneren en ruilen

Retourneren

Items die je online hebt gekocht kun je binnen 14 dagen na ontvangst van je bestelling bij ons retourneren. Belangrijk is dat je de bestelling in de originele verpakking terugstuurt. In de geleverde doos zit een retourformulier inclusief bon met daarop ons retouradres. Geef op het retourformulier de reden van retourneren aan. Dit formulier leg je samen met de artikelen in de doos en bovenop de doos plak je de bon met het retouradres.
 

Retourkosten

Wij zijn van mening dat je altijd wel eens een miskoop kan doen, vooral omdat je het online hebt gekocht. Retourneren is daarom gratis, met uitzondering van de items uit de SALE.

Ruilen

Heb jij een artikel besteld, maar is het net de verkeerde maat of kleur? Geen zorgen. Bij ons kun je de artikelen ruilen. Hiervoor heb je het retourformulier nodig dat samen met jouw bestelling wordt geleverd. Artikelen kun je ruilen door bij ‘Indien ruilen maat’ aan te geven welke maat je wilt bestellen. Omcirkel bij reden van retour ‘Ruilen’ en geef de gewenste maat aan. Wij sturen kosteloos de correcte maat naar je toe.