Retourneren en ruilen

Retourneren

Items die je online hebt gekocht kun je binnen 14 dagen na ontvangst van je bestelling bij ons retourneren. Belangrijk is dat je de bestelling in de originele verpakking terugstuurt. In de geleverde doos zit een retourformulier inclusief bon met daarop ons retouradres. Geef op het retourformulier de reden van retourneren aan. Dit formulier leg je samen met de artikelen in de doos en bovenop de doos plak je de bon met het retouradres.

 

Retourkosten

Wij zijn van mening dat je altijd wel eens een miskoop kan doen, vooral omdat je het online hebt gekocht. Wij rekenen daarom ook geen retourkosten. Retourneren is bij ons gratis. (LET OP! Helaas is het antwoordnummer op dit moment niet werkend. Dit houdt in dat je de kosten voor de retourzending moet voorschieten. Uiteraard wordt het bedrag terug gestort zodra wij de retourzending hebben ontvangen. Er wordt gewerkt aan het antwoordnummer om dit zo snel mogelijk op te lossen.)

Ruilen

Heb jij een artikel besteld, maar is het net de verkeerde maat of kleur? Geen zorgen. Bij ons kun je de artikelen ruilen. Hiervoor heb je het retourformulier nodig. Deze kan je downloaden via de button hierboven. Artikelen kan je ruilen door bij ‘Indien ruilen maat’ aan te geven welke maat je wilt bestellen. Omcirkel bij reden van retour ‘Ruilen’ en geef de gewenste maat aan. Wij sturen kosteloos de correcte maat naar je toe.