&C TALENT

Steeds meer kleine boetiekjes verdwijnen uit het straatbeeld, winkeltjes die door hun kleinschaligheid nog een unieke collectie kunnen bieden. Jammer toch? Vanuit dit standpunt is de naam en filosofie voor het merk Boohtiek ontstaan.

Blend in to stick out

Je raadde het misschien al, de naam is ook niet erg verhullend. Boohtiek is een online boetiek waar alleen echte eyecatchers te vinden zijn. Met hun specialisatie in knitwear willen zij de wereld kennis laten maken met hun merk: speciaal ontworpen voor mensen die, net als zij, een tikkeltje eigenwijs zijn. Ze vinden het belangrijk dat jouw stijl uniek blijft, daarom worden er van alle items slechts 150 stuks geproduceerd, elk met een eigen nummer. Er zijn dus maar 149 andere mensen op de wereld met het zelfde product als jij, en je weet zelfs welk nummer jij bent.

Join their creative club

‘Wanneer je kleding koopt die bij je persoonlijkheid past heb je er veel langer plezier van.’ Dat is de visie van Boohtiek en precies de reden waarom een Boohtiek item perfect in jouw kleding kast past. Naast dat ze hun eigen items ontwerpen noemt Boohtiek zichzelf ambassadeur van de creativiteit, ze zijn op zoek naar jou: eigenwijze knitwear lovers die Boothiek willen dragen of verkopen.

 

Lees het artikel op: https://www.andc.tv/item/talent-mode-knitwear-lovers-united-boohtiek-is-op-zoek-naar-jou
Terug naar overzicht

Geplaatst op 18 juni 2020